Bir Çift Kanguru Forum

Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru –   Avustralya Forum sayfası.

Bildirimler
Tümünü temizle

Vize onaylandıktan sonra Avustralya’ya giriş süresi

4 Yazılar
4 Üyeler
1 Likes
1,887 Görüntüleme
(@ersan0)
Gönderiler: 3
New Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba.

Vize onayımız geldikten sonra Work and Holiday vizesi gibi bir yıl içinde giriş hakkı bulunuyor mu yoksa vizemizin onaylandığı andan itibaren mi 1.5 yıllık süre başlıyor?

 
Gönderildi : 26/06/2020 4:03 pm
Gönderiler: 0
 

Merhabalar,

Danışman firma bana vizen onaylandıktan sonra 1 yıl içinde girebilirsin, girdiğin an vizen başlar o andan itibaren 1,5 yıllık süren başlar demişti. 

Şimdi nasıl olur süreçler bilmiyorum. Umarım bir an önce açarlar kapıları 🙂 
Ocak’ta yaptım başvurumu. 

 
Gönderildi : 30/06/2020 9:40 am
Gönderiler: 0
 

Merhaba,

Sicil kaydını henüz immi’ye yüklemediysen vizen çıktıktan sonra 1 yıl içerisinde girdiğin zaman başlıyor vizen. Ama immi’ye sicil kaydını eklediysen sicil kaydının alındığı günden itibaren bu bir yılından günler eksiliyor. Örneğin ben geçen sene temmuzda başvurdum ve hala vizem çıkmadı benim bu bir yılım tükendi. Ama 1.5 yılından gün gitmiyor henüz vize çıkmadığı için ama vize çıkar çıkmaz günler benim 1.5 yıllık vizemden düşmeye başlayacak. Covid-19 yüzünden vizeler geciktiği için bir değişiklik yapılabilir belki. Benim için çok da problem değil açıkçası zaten çıkar çıkmaz gitmeyi düşündüğüm için. 

 
Gönderildi : 01/08/2020 12:33 pm
(@admin)
Gönderiler: 47
Eminent Member Admin
 
Gönderen: @ersan0

Merhaba.

Vize onayımız geldikten sonra Work and Holiday vizesi gibi bir yıl içinde giriş hakkı bulunuyor mu yoksa vizemizin onaylandığı andan itibaren mi 1.5 yıllık süre başlıyor?

Merhaba,
Vizeniz onaylandığında gelen onay kağıdında hangi tarihten önce ülkeye giriş yapmanız gerektiği yazıyor; genelde onaydan itibaren bir yıl olarak düşünebilirsiniz. 18 aylık vize süresi ise ülkeye ayak bastığınız anda başlıyor.

 

 
Gönderildi : 16/08/2020 1:22 pm
Paylaş:

avustralya forum
sydney-jacaranda