Bir Çift Kanguru Forum

Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru –   Avustralya Forum sayfası.

Bildirimler
Tümünü temizle

Subclass 476- Yüksek Lisans ile Başvuru

2 Yazılar
2 Üyeler
1 Likes
10.2 K Görüntüleme
(@sefabckn)
Gönderiler: 4
New Member
Konu başlatıcı

Merhaba Sefa ben,

Selçuk üniversitesinden 2018 eylül ayında mezun oldum. Müdek akreditasyonum var ve 2 yılımın dolmasına 6 ay kadar bir süre var. Şuan yüksek lisans yapmaktayım ve bu vizeye yüksek lisans ile de başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Sormak istediğim şey şu, yüksek lisans yaptığım -Dicle üniversitesi maden müh.- üniversitenin lisans bölümünün akreditasyonu bulunmuyor. Araştırmalarıma görede yüksek lisans’ta akreditasyon diye bir şey de yok. Yüksek lisans’tan mezun olup bu vizeye başvurmam mümkün mü acaba? Maden bölümü avustralya’da çok rağbet gören bir sektör diye biliyorum, acaba vize alabilir miyim??

Teşekkürler

Gönderildi : 08/02/2020 1:04 pm
Konu Etiketleri
(@admin)
Gönderiler: 47
Eminent Member Admin

Gönderen: @sefabckn

Merhaba Sefa ben,

Selçuk üniversitesinden 2018 eylül ayında mezun oldum. Müdek akreditasyonum var ve 2 yılımın dolmasına 6 ay kadar bir süre var. Şuan yüksek lisans yapmaktayım ve bu vizeye yüksek lisans ile de başvuru yapılabiliyor diye biliyorum. Sormak istediğim şey şu, yüksek lisans yaptığım -Dicle üniversitesi maden müh.- üniversitenin lisans bölümünün akreditasyonu bulunmuyor. Araştırmalarıma görede yüksek lisans’ta akreditasyon diye bir şey de yok. Yüksek lisans’tan mezun olup bu vizeye başvurmam mümkün mü acaba? Maden bölümü avustralya’da çok rağbet gören bir sektör diye biliyorum, acaba vize alabilir miyim??

Teşekkürler

Merhaba,

Vizenin sitesinde şu şekilde belirtilmiş;

“You must have completed your engineering qualification at a specified educational institution. Any institution offering an Engineering qualification accredited under the Washington Accord is a specified institution.”

MÜDEK için aratınca okulların yüksek lisans için de akreditasyon başvurusu yapabildiklerini gördüm ama bir listeye rastlamadım. Belki bir danışman daha net bilgi verebilir 🙂 

Gönderildi : 13/02/2020 4:01 am
Paylaş:

avustralya forum
sydney-jacaranda