Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru – Avustralya Forum sayfası.
Subclass 476 Requirement Bölümler Hakkında
Merhabalar, sorum çok kısa ve net.
Avustralya hükümetinin resmi sitesi üzerinden incelediğimde gerekli mühendislik bölümleri arasında Bilgisayar Mühendisliği/Endüstri Mühendisliği bölümlerini göremedim. Bu iki bölümden birinden mezun olursak da kabul ediliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
@yei Merhaba, resmi sayfada “This qualification must be in an engineering discipline, such as” diye belirtilmiş. Yani orada bahsedilen bölümler sadece örnek olarak verilmiş. Hem bilgisayar mühendisi hem endüstri mühendisi gelen tanıdıklarımız var, alınabiliyor. 🙂
Gönderen: @admin@yei Merhaba, resmi sayfada “This qualification must be in an engineering discipline, such as” diye belirtilmiş. Yani orada bahsedilen bölümler sadece örnek olarak verilmiş. Hem bilgisayar mühendisi hem endüstri mühendisi gelen tanıdıklarımız var, alınabiliyor. 🙂
Cevabınız için teşekkür ederim 🙂
Merhabalar,
Bu vize türü sadece lisans mezunlarını mı kapsıyor? Ben bu yıl yüksek lisanstan mezun oldum, yüksek lisans mezunu olarak da başvuru yapılabildiğini duymuştum. Yurtdışında eğitim konusunda aracı olan bazı kurumların ifadesine göre ise bu vize sadece lisans mezunlarını kapsamakta. Bu konuda net bir bilgi var mı? Teşekkürler
@akdemirm Merhaba, evet, her zaman söylediğim gibi en net ve güncel bilgiyi sadece vizenin resmi sayfasından edinebilirsiniz. Resmi sayfada sadece lisans değil yüksek lisans ve doktora tamamlandığı durumda da başvurulabildiği belirtilmiş. Eligibility kısmında ayrıntıları görebilirsiniz.
When you apply, you must have completed an engineering course for which you were awarded a degree or higher qualification in the last 2 years. This could be a:
- bachelors degree
- masters degree
- doctoral degree
- postgraduate diploma
Subclass 476 – Resmi Vize Sayfası
- 5 Forumlar
- 19 Konular
- 190 Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 143 Üyeler