Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru – Avustralya Forum sayfası.
Subclass 476 – Başvuru Sonucu Bekleyenler
Gönderen: @emirjoe476 vizesi başvurularıyla ilgili ilerleme katedenler başvuru tarihleriyle beraber burayı güncelleyebilir mi lütfen? Çok teşekkürler şimdiden, 🙂
Evet, Avustralya sonunda vizeleri yavaş yavaş da olsa onaylamaya başladı ve daha önemlisi sınırları açtı!:)
Gönderen: @adminGönderen: @emirjoe476 vizesi başvurularıyla ilgili ilerleme katedenler başvuru tarihleriyle beraber burayı güncelleyebilir mi lütfen? Çok teşekkürler şimdiden, 🙂
Evet, Avustralya sonunda vizeleri yavaş yavaş da olsa onaylamaya başladı ve daha önemlisi sınırları açtı!:)
Selamlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum herhangi bir gelişme var mıdır diye
Merhabalar,
2019 Ekim’de yaptığım başvuruma tam 29 ay sonra dönüş yapıldı. Askerlik Tecil Belgemi ve Adli Sicil Kaydımı güncellememi istediler. Umarım bir 29 ay daha beklemeyiz sonuçlanması için 🙂
Gönderen: @beargMerhabalar,
2019 Ekim’de yaptığım başvuruma tam 29 ay sonra dönüş yapıldı. Askerlik Tecil Belgemi ve Adli Sicil Kaydımı güncellememi istediler. Umarım bir 29 ay daha beklemeyiz sonuçlanması için 🙂
Tekrardan merhabalar, 20 Haziran 2022 itibariyle vizem onaylandı. Toplam 32 aylık bir süreç oldu benim için 🙂 Umarım bekleyen arkadaşların da kısa sürede vizeleri onaylanır, yeni hükümetten sonra vize işlem süreleri sanıyorumki hızlandırıldı.
Bu arada onaylanması beni biraz sevindirebildi açıkçası şimdi kocaman bir iş arama süreci olacak, yani vize çıkınca tam anlamıyla sevinemiyorsunuz 🙂
- 5 Forumlar
- 15 Konular
- 184 Gönderiler
- 0 Çevrimiçi
- 134 Üyeler