Bir Çift Kanguru Forum

Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru –   Avustralya Forum sayfası.

Bildirimler
Tümünü temizle

Subclass 476 – Başvuru Sonucu Bekleyenler

109 Yazılar
33 Üyeler
12 Likes
41.6 K Görüntüleme
(@admin)
Gönderiler: 47
Eminent Member Admin
Konu başlatıcı

Gönderen: @emirjoe

476 vizesi başvurularıyla ilgili ilerleme katedenler başvuru tarihleriyle beraber burayı güncelleyebilir mi lütfen? Çok teşekkürler şimdiden, 🙂

Evet, Avustralya sonunda vizeleri yavaş yavaş da olsa onaylamaya başladı ve daha önemlisi sınırları açtı!:)  

Gönderildi : 26/02/2022 10:29 am
Gönderiler: 0

Gönderen: @admin
Gönderen: @emirjoe

476 vizesi başvurularıyla ilgili ilerleme katedenler başvuru tarihleriyle beraber burayı güncelleyebilir mi lütfen? Çok teşekkürler şimdiden, 🙂

Evet, Avustralya sonunda vizeleri yavaş yavaş da olsa onaylamaya başladı ve daha önemlisi sınırları açtı!:)  

Selamlar, uzun zamandır forumu takip ediyorum herhangi bir gelişme var mıdır diye

Bu ileti 11 ay önce tarafından tarihinde düzenlendi

Gönderildi : 01/03/2022 9:52 am
(@bearg)
Gönderiler: 2
New Member

Merhabalar,

2019 Ekim’de yaptığım başvuruma tam 29 ay sonra dönüş yapıldı. Askerlik Tecil Belgemi ve Adli Sicil Kaydımı güncellememi istediler. Umarım bir 29 ay daha beklemeyiz sonuçlanması için 🙂

Gönderildi : 07/03/2022 10:08 pm
(@bearg)
Gönderiler: 2
New Member

Gönderen: @bearg

Merhabalar,

2019 Ekim’de yaptığım başvuruma tam 29 ay sonra dönüş yapıldı. Askerlik Tecil Belgemi ve Adli Sicil Kaydımı güncellememi istediler. Umarım bir 29 ay daha beklemeyiz sonuçlanması için 🙂

Tekrardan merhabalar, 20 Haziran 2022 itibariyle vizem onaylandı. Toplam 32 aylık bir süreç oldu benim için 🙂 Umarım bekleyen arkadaşların da kısa sürede vizeleri onaylanır, yeni hükümetten sonra vize işlem süreleri sanıyorumki hızlandırıldı.

Bu arada onaylanması beni biraz sevindirebildi açıkçası şimdi kocaman bir iş arama süreci olacak, yani vize çıkınca tam anlamıyla sevinemiyorsunuz 🙂

Gönderildi : 23/06/2022 10:06 am
Sayfa 8 / 8
Paylaş:

avustralya forum
sydney-jacaranda