Avustralya vize ve göçmenlik konuları ile ilgili tecrübelerinizi paylaşabileceğiniz, aklınıza takılanları sorabileceğiniz Bir Çift Kanguru – Avustralya Forum sayfası.
Subclass 476 – Başvuru Sonucu Bekleyenler

İyi günler, bu ”form 80” ni doldururken nerelerden yardım aldınız? önerebiliceğiniz site veya başka bir öneriniz var mıdır?
@aaefe Biz anlayamadığımız soruları “form 80 question X” gibi terimlerle aratıyorduk.
Belki burada konu açabilirsiniz? 🙂

Merhaba,
Bu forumda bir arkadaşın yazdığı konu aklımı karıştırdı öncelikle 2018 haziran mezunu bir kişi ocak 2020 de başvurduğunu ele alalım öncelikle 2 yıl tamamlanmadığı için henüz başvuru yapabiliyor peki o başvuru hazirandan sonra incelendiği taktirde bir sorun olur mu sonuçta 2 yıl dan önce bir sürede başvuru yapılmış oluyor bu konu çok kafamı karıştırdı şuan bi IELTS sınavım kaldı onu halledersem 1 aya başvurucam.
herkese selamlar. gün itibariyle başvurumu tamamladım. sanırım:)
kayıt olduktan sonra istedikleri bilgileri doldurdum. bu kısımda istedikleri bazı bilgileri tamamen doğru dolduramadım. son 10 yılda ki adres bilgileri, 3 aydan fazla kalınan ülkelerdeki giriş çıkış tarihleri gibi. çok detaylı araştıracaklarını tahmin etmiyorum gerçi oraları. daha sonra ücreti yatırdım ve belgeleri yükledim.
ielts sonucu,
adli sicil kaydı, türkiyeden ve kıbrıstan 2 tane yükledim. yüklerken bir sürü seçenek çıktı ben Overseas Police Clearance – National seçtim ikisi için de. burada yanlış bir seçimin önemi nedir bilen varsa bir cevabını alırım:)
pasaport fotoğrafını ve pasaportun ilk sayfasını Photograph – Passport kısmına yükledim. daha sonra pasaportu Birth or Age, Evidence of kısmına da yükledim ki sanırım doğrusu 2. yaptığım.
doğum belgesi, driver licence, kimlik yükledim yine Birth or Age, Evidence of kısmına.
diploma ve transcript’i Qualifications – Overseas, Evidence of kısmına yükledim. ingilizce oldukları için direkt scan yapmam yetti.
yüklediğim belgeler bunlardı. umarım eksik bir şey yoktur. beklemedeyiz bakalım.
bende tüm belgeleri topluyorum ielts falan hallettim ben sizden kullandığınız maili rica edebilir miyim açıkçası ielts falan bütçeyi nerdeyse bitirdim danışmanlık firmalarına vericek bütçem kalmadı sitede belgeleri yüklerken anlık takıldığım şeylerde mail üstünden yardımcı olur musunuz?
Subclass 476 da belgelerin yeminli tercümanla çevrilmiş halini yüklerken orjinalini de yüklüyor muyuz mesela diploma çevirisini orjinal diplomayla birlikte mi yüklüyüyoruz ?
Gönderen: @orkn93Merhaba,
Bu forumda bir arkadaşın yazdığı konu aklımı karıştırdı öncelikle 2018 haziran mezunu bir kişi ocak 2020 de başvurduğunu ele alalım öncelikle 2 yıl tamamlanmadığı için henüz başvuru yapabiliyor peki o başvuru hazirandan sonra incelendiği taktirde bir sorun olur mu sonuçta 2 yıl dan önce bir sürede başvuru yapılmış oluyor bu konu çok kafamı karıştırdı şuan bi IELTS sınavım kaldı onu halledersem 1 aya başvurucam.
Ben de aynı soruyu sorcaktım. Bilgisi olan var mı?
aile üyelerine ait kimlikler yüklenirken eski kimlikler de yeminli tercümana çevirtilip mi yükleniyor ?
form 80 part h’ deki
”Are you applying for a temporary visa ?” sorusunu
subclass 476 için ”NO” olarak cevaplandırıyoruz değil mi?
Gönderen: @ibrahimkamalakform 80 part h’ deki
”Are you applying for a temporary visa ?” sorusunu
subclass 476 için ”NO” olarak cevaplandırıyoruz değil mi?
Merhaba, 476 gecici bir vize turu, evet olarak cevaplamalisiniz diye dusunuyorum.
Selamlar, yakın zamanda vize kabulü alan ya da 6 aydan uzun süredir bekleyen var mı? 26temmuzda başvurdum ve status hala”received”.sanırım sitede gösterdiği gibi 15-17ay bekleme süresi var şu an 🙁
En son yazı: Başvuru hakkında birtakım sorular En yeni üyemiz: 255676 Son Yazılar Okunmamış İletiler Etiketler
Forum İkonları: Forumda okunmamış mesaj yok Forumda okunmamış mesaj var
Konu ikonları: Cevaplanmadı Cevaplandı Aktif Sıcak Sabit Onaylanmadı Çözüldü Özel Kapalı

Bunu paylaş:
- Facebook'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Twitter üzerinde paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- WhatsApp'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Pocket'ta paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Pinterest'te paylaşmak için tıklayın (Yeni pencerede açılır)
- Daha fazla